VANLIGA FRÅGOR – Potensmedelapotek

Vanliga frågor om onlineapotek

 • Vilka produkter säljer du?

  Du kan köpa märkesvaror och generiska läkemedel. Varumärkesprodukter inkluderar i sitt namn ordet ”Brand”.

 • Kan jag avbryta min beställning?

  Ja. Det är bäst att göra detta så snart som möjligt efter köpet (innan vi skickar beställningen) – du kanske kan undvika onödig leverans och du behöver inte bära kostnaden för leverans (och retur). Beställningen kan annulleras, men om du hämtar paketet kan produkten inte returneras (såvida det inte finns ett misstag och vi skickade fel produkt till dig).

 • Är det möjligt att samla in köpta produkter personligen?

  Tyvärr är det inte möjligt att hämta personligen. Vi är ett strikt onlineapotek och alla beställningar levereras endast till dig via posttjänster. Om du inte vill träffa brevbäraren personligen kan du välja leverans till ett paketskåp och hämta paketet utan att behöva prata med någon.

 • Kan du få rabatter på ditt apotek?

  Ja. I vår butik visas olika typer av kampanjer, rabatter och rabatter (säsongsbetonade eller enstaka) regelbundet. Därför kan du ofta få din favoritprodukt till ett gynnsamt och konkurrenskraftigt pris. Dessutom har vi förberett speciella rabatt- och lojalitetsprogram för vanliga kunder.

 • Behöver jag recept för att köpa droger på ditt apotek?

  Nej. Läkemedel som säljs i vårt apotek kan köpas utan recept. Detta betyder dock inte att du inte behöver konsultera en läkare om du vill konsumera dem. Få medicinsk rådgivning innan du beslutar att köpa / ta mediciner.

 • Vilka är förfarandena för lagring av läkemedel?

  Alla läkemedel ska förvaras enligt instruktionerna i förpackningen eller tryckas på förpackningen. Knölarna och punkterna på förpackningen är skrivna i Brail, vilket gör att informationen kan läsas av blinda eller blinda. På detta sätt registreras både läkemedlets namn och utgångsdatum och användningsdatum. Inkonsekvent lagring av läkemedel kan minska läkemedlets effekt (eller inte fungera alls). Kom också ihåg att hålla dina mediciner utom räckhåll för barn, husdjur och äldre som på grund av senil demens kan misstänka dem för mediciner i deras första hjälpen-kit.

 • När kan jag göra en beställning på ditt apotek?

  Du kan köpa produkter sju dagar i veckan (när som helst). Beställningar flödar automatiskt in i vårt system. Efter godkännande och mottagande av betalning skickas vanligtvis varor inom 24-72 timmar.

 • Kan läkemedel som säljs på ditt apotek orsaka biverkningar?

  I allmänhet reagerar alla läkemedel (inte bara från vårt apotek) ibland inte som vi vill och kan orsaka biverkningar. Noggrann läsning av innehållet i bipacksedeln och samråd med en läkare minskar avsevärt risken för att de uppträder. Vänligen läs listan över möjliga negativa effekter före användning, som ingår i instruktionerna som bifogas förpackningen.

 • Behandlar piller sexuell dysfunktion?

  Piller behandlar inte sexuella störningar direkt, eftersom dessa kan ha olika orsaker och ibland krävs hjälp av en psykolog eller sexolog. I de flesta fall ger de ändå det förväntade resultatet i form av en korrekt erektion, vilket hjälper till att återfå självförtroendet, återuppbygga självkänslan och öka självkänslan – därför är det nära ett botemedel.

 • Hur länge håller piller?

  Det finns inte heller någon enda, fast regel här. Forskning och konsumentrecensioner visar att läkemedlets effekter varar från 4 till 6 timmar (tadalafilbaserade läkemedel håller mycket längre). Då måste det finnas sexuell upphetsning för att den förväntade erektionen ska inträffa – piller orsakar inte erektion.